Penali.Dobrodosli u 'Penalty Shooters 3', najnoviji dodatak omiljenoj seriji! Dva uzbudljiva moda: 'Tier Mode' nudi 6 izazovnih nivoa, dok vas 'Svjetsko prvenstvo' vodi u prestizne arene. Prilagodite dresove svojih igraca dok putujete od skromnog treninga do slave. Testirajte svoje vjestine mjerenja vremena jednim klikom-lako je skontati, ali je tesko savladati. Takmicite se protiv AI protivnika koji se prilagodjavaju i postaju vjestiji kako napredujete. Spremite se da postignete svaki penal i osvojite pobjedu!
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!