Pokupite i odbacite djecu od škole do kuće kroz gradske autoputeve. Vozite se po cijelom gradu i obavljajte poslove prijevoza djece. Budite sigurni i vozite! Opis: Igrajte se i doživite pravu radost vožnje školskog autobusa i služenja djeci u prijevozu do škole. Dođite na vrijeme i pobrinite se za svoju i sigurnost vašeg djeteta. U ovoj igri simulatora školskog autobusa, morate obaviti svoju vozačku dužnost kako biste pokupili i spustili školsku djecu na njihov prag. Koristi strelice da igraš ovu igricu.
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!