Zelite li se voziti na sankama? Onda nema potrebe da idete dalje. Jer sada mozete besplatno iskusiti voznju saonicama kad god zelite u Snow Ride 3D. Iako zapravo niste na saonicama, osjecat cete se kao da ih zapravo vozite jer je igra u 3D. Pokusajte da odete sto dalje mozete da dobijete visok rezultat. Takodje mozete sakupljati poklone za kupovinu saonica. Igra trenutno nudi vise od 10 lijepih saonica koje mozete otkljucati koristeci poklone. Pobrinite se da preskocite i izbjegavajte udarce u bilo koju prepreku. Mozete izazvati svoju porodicu i prijatelje kako biste osvojili najbolji rezultat. Ova igra ce sigurno testirati vasu brzinu; tacnost; kao i koordinaciju vasih ociju i ruku. Pa sta cekas? Pogledajte ovu zaraznu i izazovnu igru i zabavite se. Igraj sada! Koristi strelice i spacebar da igras ovu igricu.
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!