Uronite u uzbudljiv svijet Parking Rush, slagalice odozgo prema dolje koja testira vase stratesko razmisljanje i prostornu svijest. Uz flotu obojenih automobila i odgovarajucih parkirnih mjesta, vas zadatak je da nacrtate staze koje ce voditi svaki automobil do njegovog mjesta bez sudara. Izazov se ubrzava jer vise automobila starta istovremeno kada se povuku sve linije. Sa brojnim nivoima za osvajanje, Parking Rush ce vam odrzati um u trku i srce ?e vam kucati!Igrica se igra sa misem. Pomjeraj auta na parking mjesta.
 f  |  t 

Superigrice.com - online besplatne igrice


Dobrodošli na Superigrice.com, najveću web stranicu besplatnih igrica na Balkanu!

Imamo puno zabavnih igara za djecu. Možete ih igrati odmah - besplatno i bez potrebe sa preuzimanjem svih vrsta datoteka. Štaviše, redovno dodajemo nove igrice, tako da naš izbor i dalje raste.
Na Superigrice.com uvijek ćete da budete u toku s najnovijim trendovima online igara, a možete i jednostavno dijeliti igre sa svojim prijateljima. Pogledajte različite kategorije igara i pronađite svoje nove favorite. Isto tako imamo i viceve. Pogledajte najbolje viceve koje sami možete dodati na našu webstranicu.

Želimo vam puno zabave u igranju!